Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Katsavaros Travel - Πρέβεζα

Για εμάς η έννοια του ταξιδιού δεν μεταφράζεται απλά σε ένα εισιτήριο μεταφοράς, αλλά σε ένα “εισιτήριο” πραγματοποίησης των ονείρων του κάθε πελάτη μας.

Στο ταξιδιωτικό γραφείο μας “Katsavaros Travel” στην Πρέβεζα, σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες και εξαιρετικά πακέτα εκδρομών, που ταιριάζουν σε κάθε επιθυμία και προφίλ ταξιδιώτη, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά του. Με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση εκδρομών, επιλέγουμε μοναδικές τοποθεσίες και δημιουργούμε ελκυστικά πακέτα εκδρομών που θα προσφέρουν στους πελάτες μας αξέχαστες εμπειρίες.

Παράλληλα, είμαστε στην διάθεσή σας για να οργανώσουμε πλήρως το ταξίδι που επιθυμείτε, να σας προτείνουμε εναλλακτικές και μαζί να σχεδιάσουμε τα πάντα για το ταξίδι σας.
 
 
 
 
 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Εάν θέλετε μία οργανωμένη εκδρομή δεν έχετε παρα να μας επισκεφτείτε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σχεδιάσει την εκδρομή σας με κάθε λεπτομέρεια και σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες σας.
 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μπορούμε να αναζητήσουμε για εσάς ξενοδοχεία, δωμάτια και παραδοσιακές κατοικίες σε ολόκληρη την Ελλάδα σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.
 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Με μεγάλη εμπειρία στην μεταφορά επιβατών και διαθέτοντας σύγχρονα λεωφορεία, το ταξιδιωτικό γραφείο μας, μπορεί να αναλάβει την μεταφορά γκρουπ, ΚΑΠΗ, σχολείων, συλλόγων, μαθητών κ.α. προς οποιονδήποτε προορισμό επιθυμούν.
 
 
 
 
 

ΠΑΚΕΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Το ταξιδιωτικό γραφείο μας, διοργανώνει όλο το χρόνο, μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές σε όλες τις ομορφιές της Ελλάδας και όλου του κόσμου. Ενημερωθείτε για τις τρέχον προσφορές.
 

ΈΚΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε σε ελάχιστο χρόνο το ακτοπλοϊκό ή αεροπορικό εισιτήριο που σας ενδιαφέρει. Το γραφείο μας είναι συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας και υποστηρίζει την έκδοση εισιτηρίων για όλες τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες.
 
 
 
 
 
 
Οι άριστα εκπαιδευμένοι οδηγοί μας θα σας εξασφαλίσουν μία άνετη και ευχάριστη μετακίνησει, ενώ μπορούν να χειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τυχόν απρόοπτες αλλαγές στο πρόγραμμα και καθυστερήσεις.
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να διοργανώνουμε επιτυχημένες εκδρομές και ταξίδια αλλά και γενικότερα να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες, συγκεντρώνοντας φυσικά ικανοποιημένους πελάτες.
 
Για όλους εσάς που λατρεύετε τα ταξίδια

και θέλετε να ανακαλύψετε κάθε σημείο της Ελλάδας και όλου του κόσμου, το ταξιδιωτικό γραφείο μας “Katsavaros Travel” είναι εδώ για να κάνει αυτό το όνειρό σας πραγματικότητα.